Ontwerpbureau Rotterdam

Productontwikkeling, grafische vormgeving, webdesign en verpakkingsontwerp

Ontwerpbureau Rotterdam

StudioDiverse is gevestigd midden in het centrum van Rotterdam. Wij zijn hét ontwerpbureau van Rotterdam. Ben je op zoek naar productontwikkeling, een verpakkingsontwerp, een nieuwe website of een complete huisstijl, wij pakken het met beide handen aan! Onze expertises lopen dan ook uiteen van grafisch ontwerp tot productontwikkeling en van webdesign tot packaging design. Bij StudioDiverse hebben we een passie voor creativiteit en een ruime ervaring, dat bewijzen onze vele tevreden klanten. Onze kracht is het vinden van de juiste creatieve oplossing voor jouw uitdaging. Dat iedere uitkomst ook mooi moet zijn is voor ons vanzelfsprekend.

Wil je advies of een offerte opvragen? Wij helpen je graag verder.

of bel drect met 06 14 04 26 31

Grafisch Ontwerpbureau Rotterdam

Ben je op zoek naar een grafisch ontwerper die je kan helpen met een (nieuw) logo of ben je op zoek naar een compleet nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf, bij StudioDiverse helpen we je graag met die uitdaging. Een professionele grafische ontwerper doorloopt met jou de 3 belangrijke fases van het ontwerptraject. Deze zijn nodig zijn om tot het perfecte eindresultaat te komen. Lees meer over onze werkwijze met betrekking tot het grafisch ontwerpen.

Verpakking Ontwerpbureau

Ook helpen wij je bij StudioDiverse graag met het ontwikkelen van jouw verpakking. Samen ontwikkelen we een ‘pakkend’ en indrukwekkend verpakkingsontwerp naar de wensen van de klant. De boodschap die de verpakking moet overbrengen verschilt altijd per product. De vorm van de verpakking en het grafisch ontwerp zijn van essentieel belang om tot een succesvol verpakkingsontwerp te komen. Bekijk hoe we een verpakkingsontwerp voor klanten aanpakken.

Webdesign Rotterdam

Bij het ontwikkelen van een website of webshop is het van groot belang om zowel de doelen van de gebruikers als de doelstelling van de opdrachtgever mee te nemen in het ontwerp. Wanneer een site, applicatie of ander medium de gebruiker niet voorziet in zijn behoeften en wensen is de kans groot dat de doelstellingen van het bedrijf ook niet behaald worden. Lees meer over onze aanpak voor webdesign.

Ontwerpbureau Rotterdam

Ontwerper Danny de Keizer

De drijvende kracht achter StudioDiverse is Danny de Keizer. In juni 2008 studeerde hij af als Industrieel Ontwerper aan de Technische Universiteit in Delft. Gedurende zijn studie werd het duidelijk dat het product ontwerpen een echte passie bleek, vandaar dat hij toen als master-richting koos voor Integrated Product Design. Tijdens zijn studie is zijn interesse voor het grafisch ontwerpen, packaging design en webdesign ook gewekt.

Adres Ontwerpbureau te Rotterdam StudioDiverse

StudioDiverse Rotterdam
Boompjes 285
3011 XZ Rotterdam
t: 06 14 04 26 31
m: info@studiodiverse.nl
w: www.studiodiverse.nl

Bekijk de projecten waar we trots op zijn

Een aantal voorbeelden van werk dat wij samen met onze opdrachtgevers hebben gerealiseerd