UX Design voor Luxxus Smart Lighting

App Design

App ontwerp voor Luxxus Smart Lighting

Luxxus maakt het mogelijk om in heel je huis door middel van een App jouw verlichting te bedienen. Of je nu thuis in je luie stoel zit of op je verre vakantiebestemming bent. Zodra je over een internetverbinding beschikt heb je toegang tot je verlichting en stel je onder andere timers in op het moment dat je niet thuis bent. Je hebt de keuze uit 16 miljoen kleuren waarin Luxxus kan variëren. Laat jouw stemming doorvloeien in je interieur en turn het om in een indrukwekkend kleurenpalet. De LED verlichting is bovendien erg groen. Zo’n 80 procent energiebesparend ten opzichte van gloeilampen en met een gemiddelde brandduur van 15.000 uur.

App ontwerp voor Luxxus Smart Lighting
Luxxus maakt gebruik van een app waarmee je alle (Luxxus) lampen in huis kan besturen. Het re-design van de applicatie moest een uitstraling krijgen die meer past bij de doelgroep waar Luxxus zich op richt. Het oude ontwerp had een te hoog ‘gadget-gehalte’ waardoor het minder uitnodigend was voor de gemiddelde woningbezitter om Luxxus in huis te gebruiken. Met het nieuwe ontwerp is de nadruk meer op het aspect ‘living’ gelegd.

Het resultaat
De applicatie is ontwikkeld om de gebruikers van het Luxxus systeem op een handige en duidelijke manier hun verlichting in huis of op kantoor te kunnen bedienen. De app maakt het mogelijk om lampen afzonderlijk, maar ook complete groepen te bedienen. Er kunnen voorinstellingen/presets aangemaakt worden, die ervoor zorgen dat de verlichting in huis snel ingesteld kan worden bij binnenkomst. Ook heeft de applicatie een timer en kan het dus als wake-up light gebruikt worden.

Ben jij ook enthousiast? Wij helpen graag!

Is jouw bedrijf of merk ook toe aan een restyling? Of wil je gewoon even sparren? Danny helpt je graag! Neem gerust even contact op. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per mail naar info@studiodiverse.com. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 1404 2631 en kunnen wij je daar direct te woord staan.