Interface design voor Pluggy SmartTV

StudioDiverse heeft voor CYMTV het interface design van de Pluggy ontwikkeld. De Pluggy is feitelijk niet meer dan een HDMI-stick, maar wel een hele bijzondere. De Pluggy maakt het mogelijk te internetten op je televisie. Je sluit de Pluggy eenvoudig aan op iedere televisie.

Doelstelling

Ontwikkel een interface waardoor de gebruiker van de Pluggy met gemak zijn of haar TV kan gebruiken om te internetten of om apps te gebruiken. De reeds bestaande huisstijl van Pluggy dient daarbij tot zijn recht te komen.

De Pluggy maakt het mogelijk te internetten op je televisie. Je sluit de Pluggy eenvoudig aan op iedere televisie.

Resultaat

De vormgeving van de Pluggy interface wordt gekenmerkt door een simpele layout waarbij de elementen het werk doen. Het is een structuur die al bekend is van de verschillende smart devices die men al gebruikt (bijvoorbeeld smartphones en tablets). Dit zorgt voor een vertrouwde omgeving voor de gebruiker. De donkere achtergrond geeft een rijke sfeer en de meerdere tabbladen zorgen voor een overduidelijk geheel. De apps zijn duidelijk zichtbaar voor iedere televisie en met een muis, smartphone of draadloos toetsenbord is iedere televisie met gemak te bedienen.

Ben jij ook enthousiast? Wij helpen graag!

Is jouw bedrijf of merk ook toe aan een restyling? Of wil je gewoon even sparren? Danny helpt je graag! Neem gerust even contact op. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per mail naar info@studiodiverse.com. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 1404 2631 en kunnen wij je daar direct te woord staan.