Huisstijl ontwerpen

De beste presentatie van jouw bedrijf

Een complete huisstijl laten ontwerpen

Of je nu op zoek bent naar een (nieuw) logo of naar compleet nieuwe huisstijl voor jouw bedrijf, bij StudioDiverse helpen we je graag. Een professionele grafische ontwerper doorloopt met u de 3 belangrijke fases van het ontwerptraject die nodig zijn om tot het perfecte eindresultaat te komen:

analyse

1. Analyse van het probleem

Een heldere ontwerpomschrijving en bedrijfsomschrijving zijn van essentieel belang om een passende en herkenbare huisstijl te kunnen ontwerpen. Hierna wordt een visueel onderzoek uitgevoerd.

analyse

2. Conceptontwikkeling

Als we eenmaal een ontwerp richting hebben, wordt er geëxperimenteerd met vormen, stijlen, lettertypes en kleuren. In dit stadium worden er meerdere concepten gecreëerd, welke naar de opdrachtgever worden gestuurd voor feedback. Met de uit de feedback overeengekomen aspecten wordt het gekozen concept verfijnd. Er zijn meerdere correctierondes om tot het juiste concept te komen voor de detailleringsfase.

analyse

3. Detaillering

In de laatste fase, de detailleringsfase, wordt de huisstijl verfijnd; afmetingen, kleuren, lettertypes etc. De visuele stijl kan nu worden gebruikt om door te voeren in de huisstijldragers. Huisstijldragers zijn onder andere het drukwerk, zoals briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, formulieren, rekeningen en brochures.

Heeft u ook interesse? Wij helpen u graag!

Wilt u advies, een offerte of heeft u een andere vraag aan ons, dan staan wij u graag te woord. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per mail naar info@studiodiverse.nl. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 1404 2631 en kunnen wij u direct te woord staan.