Een logo voor uw bedrijf

Huisstijl Ontwerpen & Grafische Vormgeving Rotterdam

Een goed logo ontwerp zorgt voor een serieuze uitstraling van jouw product of merk. Veel bedrijven kiezen er voor om hun logo zelf te ontwerpen. Daar middel van wat knip en plakwerk kan je ver komen, maar vaak ontbreekt het logo aan juist die kenmerken die een logo (en daardoor een merk) sterk maken.

De uitstraling van het logo dient geloofwaardig, herkenbaar en professioneel te zijn. Daarnaast is van groot belang dat het logo één eenheid is. Een professionele onderneming laat een logo daarom ontwerpen door een professionele grafisch ontwerper. Hierdoor kan je in één beeldmerk laten zien wat jouw onderneming doet en wat jouw bedrijf is. Op deze manier kiest een klant sneller voor jouw product of dienst en draagt het laten ontwerpen van een logo dus bij aan meer omzet, meer klanten en beter behaalde doelstellingen.

Hierbij geldt ook het omgekeerde; een onprofessioneel logo straalt op een negatieve manier af op jouw product of dienst en zal dus zorgen voor minder omzet. Een goede rede dus waarom veel bedrijven kiezen om hun logo te laten ontwerpen door professionele vormgevers.

Bij StudioDiverse helpen we je graag met deze uitdaging. Samen met de klant kijken we wat de beste weg is om door een goed logo ontwerp meer klanten binnen te halen. Als ondernemer wil je een specifieke doelgroep, wij helpen je daarmee. Naast het ontwerpen van logo’s verzorgen wij ook huisstijlen, evenals websites, visual designs voor (web) applicaties, ontwerpen van user interfaces, visitekaartjes, brochures, folders, flyers en infographics.

Heeft u ook interesse? Wij helpen u graag!

Wilt u advies, een offerte of heeft u een andere vraag aan ons, dan staan wij u graag te woord. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per mail naar info@studiodiverse.com. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 1404 2631 en kunnen wij u direct te woord staan.