Zwarte heren armband verpakking

In opdracht van het armbanden merk ARMBND heeft StudioDiverse de verpakking ontwikkeld voor de stoere touw armbanden uit de collectie. De armbanden uit de ARMBND collectie zijn allemaal handgemaakt en worden gemaakt zodra er een bestelling binnenkomt. Aan StudioDiverse de opdracht om het karakter van de met de hand gemaakte armbanden ook uit te laten stralen via de verpakking.

Iedere heren armband van ARMBND komt in een luxe en stijlvolle giftbox. Deze verpakking bestaat uit een rond zwart blik waarin de verschillende armbanden worden gelegd. Het ARMBND blik wordt daarna in de zwarte kartonnen verpakking geplaatst. Het geheel samen vormt de giftbox. Samen met ARMBND hebben we deze verpakking ontwikkeld en hem zo geschikt gemaakt voor het verzenden via de webshop. Daarbij rekening houdend met het complete gewicht van de bestelling en de dikte.

De verpakking past op deze manier door de brievenbus zonder in te boeten voor de uitstraling. Het blik zorgt voor een zeer luxe uitstraling en dat in combinatie met de kartonnen verpakking die met de hand is beschreven. Beide (zowel blik als doos) worden voorzien van een etiket. Het etiket op de doos wordt beschreven door de artisan, de maker van de ARMBND, de daarmee de verpakking voorziet van de details van het betreffende exemplaar.

De handgeschreven verpakking benadrukt het concept van de handgemaakte armbanden.

Ben jij ook enthousiast? Wij helpen graag!

Is jouw bedrijf of merk ook toe aan een restyling? Of wil je gewoon even sparren? Danny helpt je graag! Neem gerust even contact op. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per mail naar info@studiodiverse.com. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 1404 2631 en kunnen wij je daar direct te woord staan.