Van idee naar concept, van concept naar product

Een idee is nog geen concept. Het doorkauwen van een idee zodat er een doordacht concept ontstaat is een vak apart. Natuurlijk begint elk concept met een idee, maar het werk om daar een sterk concept van te maken moet dan nog beginnen.

Een conceptontwikkeling is de vertaling van je idee.

Conceptontwikkeling vormt een verbinding tussen de strategie en de invulling daarvan. Het bestaat uit content, wat ga je als merk vertellen en vorm, hoe ga je dat vertellen?
Na de brainstormsessie kiezen we de beste ideeën op basis van levensvatbaarheid en verwachte effectiviteit om uiteindelijk een sterk marketing concept en concept design neer te zetten. Het team van creatieve specialisten bestaande uit een artdirector, copywriter en communicatieadviseur gaan met jou aan de slag om het concept te finetunen zodat het staat als een huis. Door middel van copywriting, fotografie en (grafisch) ontwerp komt tenslotte de conceptontwikkeling tot stand.

Heb je zelf een concept in gedachten? Kom maar op. We toetsen het samen op levensvatbaarheid en gaan aan de slag met de vertaling van jouw idee naar een sterk marketing concept.

Meer weten? Wij helpen u graag!

Wilt u advies, een offerte of heeft u een andere vraag aan ons, dan staan wij u graag te woord. Stuur ons een bericht via ons contactformulier of per mail naar info@studiodiverse.com. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 06 1404 2631 en kunnen wij u direct te woord staan.

4 reacties. Reactie plaatsen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Je moet de voorwaarden accepteren voordat je het bericht kunt verzenden.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.