WE STAAN JE GRAAG TE WOORD

Screenshot van AKAI webshop
Screenshot van AKAI webshop
Screenshot van AKAI webshop

Een nieuw webdesign voor AKAI

Voor het elektronica merk AKAI heeft ontwerpbureau StudioDiverse het webdesign van de webshop voor zijn rekening genomen. De voorgaande webshop van AKAI kampte met problemen en het werd tijd voor een nieuw design en een gebruiksvriendelijke webshop waarbij het gebruiksgemak voor de consument de grootste prioriteit kreeg. Daarnaast was het met name van groot belang dat het product-assortiment van AKAI op de juiste en beste manier gepresenteerd kon worden. Door gebruik te maken van grote sliders en afbeeldingen op de homepagina kan het grootste gedeelte van het brede assortiment van AKAI in één weergave worden getoond. Het nieuwe systeem is gebaseerd op de shop-module van PrestaShop wat een hoop nieuwe mogelijkheden met zich mee brengt. De klant is op deze manier niet meer afhankelijk van één webshop ontwikkelaar. De webshop is ontwikkeld in samenwerking met het bedrijf iFresh, die het mogelijk hebben gemaakt om de database-applicatie (Filemaker) die Elmarc gebruikt direct aan te sluiten op de webshop.

Het merk AKAI

In de snelle wereld van consumentenelektronica is AKAI al decennia lang een bekende speler. Het Japanse merk AKAI heeft een rijke historie gebaseerd op kwaliteit en innovatie. AKAI is een dynamisch merk met een breed assortiment. AKAI betekent “rood” in het Japans. Een kleur die staat voor spanning en sensatie. Deze kleur ontbreekt daarom natuurlijk niet in het ontwerp. AKAI is een onderdeel van ELMARC BV. Het product-assortiment van AKAI bestaat onder andere uit: televisie (LED televisies en combi-televisies met ingebouwde DVD), home entertainement (denk aan home cinema systemen en platenspelers), portable entertainment (denk aan Portable DVD-spelers) en car hifi.

StudioDiverse voor ELMARC

Naast de webshop van AKAI is ook de gehele verpakkingslijn van AKAI door StudioDiverse ontwikkeld. Daarnaast heeft StudioDiverse voor ELMARC ook de webshops van het merk DECODED, LUXXUS, FINLUX en HITACHI ontwikkeld.